Δεν έχετε λογαριασμό;

Λεπτομέρειες Αποστολής

Ολες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της Courier Center ή  ACS courier.


Για αποστολή με Courier Center υπάρχει χρέωση μεταφορικών 4€ (με ΦΠΑ) για δέματα εως 2 κιλά (Συνήθως 4 κινήτα τηλέφωνα) ενώ με ACS courier υπάρχει χρέωση μεταφορικών 6€ (με ΦΠΑ) για δέματα έως 2 κιλά.(Συνήθως 4 κινήτα τηλέφωνα)


Για δέματα που ξεπερνούν τα 2 κιλά σε βάρος ισχύει για την Courier Center  επιπλέον αύξηση των μεταφορικών κατα 1€ εντός Αττικής, 1.5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα, και για την ACS Courier κατά 1€ ή 2€ ανάλογα τα κιλά και τον όγκο του δέματος


Για αποστολή  και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή υπάρχει για την ACS Courier χρέωση έξτρα χρέωση 3€ (με ΦΠΑ) ανά δέμα , Courier Center 1.5€  εντός Αττικής, 2€ υπόλοιπη Ελλάδα.


Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται αυθημερον, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00 για τις καθημερινές και το προϊόν ειναι χαρακτηρισμένο ως Διαθέσιμο.


Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης του δέματός σας με επιλέον χρέωση 3€ (με ΦΠΑ) ανά δέμα με ACS Courier. Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που θα αποσταλεί από την εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες.


Εφόσον ο προορισμός του δέματος χαρακτηρίζεται απο την ACS ή την Courier Center ως Δυσπρόσιτος Προορισμός (ΔΠ)​ υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ (με ΦΠΑ).


Μπορείτε να ελέγξετε αν η περιοχή σας συγκαταλέγεται μέσα σε αυτούς από εδώ για την ACS ή αντίστοιχα για την Courier Center εδώ.


Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική κάρτα μέσω internet, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, υπάρχει καθυστέρηση 3-4 εργάσιμες ημέρες Σημαντικό: Σε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική - πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.


Αγορά / παραλαβή από το κατάστημα :

Προσοχή: όλα τα προϊόντα ανοίγονται στο κατάστημα ώστε να βεβαιωθεί η αρτιότητα του προϊόντος .

Σημαντική Διευκρίνηση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι παραγγελίες ή κρατήσεις λιανικής διατηρούνται για 24 ώρες, σε περίπτωση τιμολογίου διατηρούνται μέχρι το τέλος της ημέρας, και ακυρώνονται εαν δεν εξοφληθούν διατραπεζικά και δεν σταλεί το αποδεικτικό πληρωμής, αυτόματα από το σύστημα.

  • 1. Σε περίπτωση τιμολογίου, έπειτα από ισχύς του άρθρου 39Α, για την διασφάλιση των συναλλαγών η εξόφληση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται αυστηρά μέσω εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού.
  • 2. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πραγματοποιείτε οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή προτού γίνει επιβεβαίωση του συνολικού ποσού της παραγγελίας από το τηλεφωνικό μας κέντρο.
  • 3. Για την έκδοση του τιμολογίου απαραίτητη είναι η αποστολή της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης, με σημερινή ημερομηνία, από το Taxis στο email μας, [email protected].