SAMSUNG GALAXY FIT SM-R370 BLACK
SAMSUNG GALAXY FIT SM-R370 BLACK
59,86€

SAMSUNG GALAXY FIT SM-R370 BLACK

Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα:
20839
Διαθέσιμο
59,86€

Παρουσιαση - χαρακτηριστικα


Το compact Galaxy Fit διαθέτει ένα λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό με μόλις 23gr βάρος, τόσο ώστε να ξεχάσεις ότι το φοράς. Αποτελεί μοναδικό συνδυασμό με τα αθλητικά σου ρούχα, καθώς και με τα καθημερινά σου. Είτε αθλείσαι, είτε απολαμβάνεις μια καθημερινή μέρα, το Galaxy Fit θα δώσει στιλ και άνεση στη μέρα σου.

Ελαφριά και ζωντανή οθόνη για να είσαι πάντα σε κίνηση
Έλεγξε τις επιδόσεις σου με μια ματιά. Όχι μόνο μπορείς να δεις αυτόματα τα προσωπικά σου fitness στατιστικά, αλλά και με καθαρή εικόνα χάρη στην Full Color AMOLED οθόνη. Με μια γρήγορη στροφή του καρπού, έχεις ό,τι χρειάζεσαι σε υψηλή ανάλυση.

Τόσο ελαφρύ που δεν καταλαβαίνεις ότι είναι εκεί
Σχεδιασμένο για να σε ενεργοποιεί περισσότερο. Χάρη στα ανθεκτικά και πολύ ελαφριά υλικά κατασκευής του Galaxy Fit, οι προπονήσεις σου δεν θα επιβαρύνονται με τίποτα, ειδικά όταν θέτεις τους νέους σου στόχους στην αρχή κάθε ημέρας.

Εξοπλισμένο για να αντέχει τις πολύωρες προπονήσεις
Συνέχισε την προπόνηση για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Χάρη στην ανθεκτική μπαταρία που μπορεί να παραμένει σε λειτουργία κατά τη διάρκεια της καθημερινής σου προπόνησης, μπορείς να έχεις περισσότερη αυτονομία και τα πετύχεις τους προσωπικούς στόχους fitness. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πιθανότητα αποφόρτισης της μπαταρίας που μπορεί να σου επιβραδύνει την άσκησή σου.

*Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με τις λειτουργίες και τα widgets που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα λήψης μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.

Δημιουργήθηκε για να αντέχει
Ξεπέρασε τα όρια σου θέτοντας νέους fitness στόχους. Το Galaxy Fit έχει πιστοποιημένη ανθεκτικότητα στρατιωτικού επιπέδου και αντοχή σε νερό 5ATM. Μπορείς να προπονηθείς σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να ανησυχείς για τη σκόνη ή τη βροχή.

*Το Galaxy Fit διαθέτει ανθεκτικότητα σε γλυκό νερό έως και σε 50 μέτρα βάθος, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810:2010. Δεν είναι κατάλληλο για καταδύσεις ή δραστηριότητες με νερό σε υψηλές πιέσεις. Αν η συσκευή ή τα χέρια σου είναι βρεγμένα, πρέπει να τα στεγνώσεις πριν τον χειρισμό.*Σε συμμόρφωση με το στρατιωτικό πρότυπο των ΗΠΑ (MIL-STD-810G).

Ακούει την καρδιά σου
Όλα ξεκινούν από την καρδιά σου. Το Galaxy Fit παρακολουθεί τους καρδιακούς σου παλμούς, ακόμα και όταν δεν το σκέφτεσαι. Σου στέλνει μια ειδοποίηση όταν οι καρδιακοί σου παλμοί αυξηθούν πάνω από τα προκαθορισμένα όρια ενώ ξεκουράζεσαι.

*Η χρήση προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness.

Κατάγραψε την κάθε σου κίνηση με ευκολία
To Galaxy Fit ξεκινάει να καταγράφει έως και έξι δραστηριότητες αυτόματα για να μπορείς να αφοσιωθείς αποκλειστικά στη φυσική σου κατάσταση. Μπορείς να επιλέξεις και να προσαρμόσεις έως και δέκα δραστηριότητες που προτιμάς από περισσότερες από 90 ασκήσεις με την εφαρμογή για κινητές συσκευές Samsung Health. Επιπλέον, μπορείς να καταχωρίσεις μια αγαπημένη δραστηριότητα για γρήγορη εκκίνηση.

*Για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Samsung Health με το Galaxy Fit, χρειάζεται εγγραφή και σύζευξη με το συμβατό smartphone σου.

Καλύτερη καταγραφή, καλύτερος ύπνος
Με το λογισμικό αυτόματης καταγραφής ύπνου, το Galaxy Fit αναλύει τις συνήθειες ύπνου σου κατά τη διάρκεια και των τεσσάρων κύκλων και παρέχει μια αναλυτική ένδειξη για να σε βοηθήσει να παρακολουθείς τον χρόνο ξεκούρασης. Δες χρήσιμες πληροφορίες όπως τον συνολικό χρόνο που παρήλθε κατά τη διάρκεια του ύπνου μέσω της εφαρμογής Samsung Health.

*Για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Samsung Health με το Galaxy Fit, χρειάζεται εγγραφή και σύνδεση με το συμβατό smartphone σου.

Νοιάζεται για την ψυχική σου ηρεμία
Κράτησε το στρες σε χαμηλά επίπεδα. Έλεγξε τα επίπεδα στρες στο Galaxy Fit όταν νιώθεις υπερβολικά αγχωμένοι και ακολούθησε τις καθοδηγούμενες ασκήσεις αναπνοής για να το μειώσεις.

*Η διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή. *Προορίζεται μόνο για γενικούς σκοπούς ευεξίας και fitness.


Headphones
Χρήση Διάφορα Αθλήματα
SmartWatches
Αισθητήρες Βηματόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση Ύπνου
Διάρκεια Μπαταρίας 7 μέρες / 120 mAh
Οθόνη Αφής AMOLED
Τροφοδοτικά
Δυνατότητες Ειδοποίηση Εφαρμογών, Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
Ετικέτες: samsung, galaxy,